Borreltijd

Borrelcafé


De borrel op donderdag,vrijdag&zaterdag

Voor de gezellige borrel kom je naar Café Zomers & Zomers. We hebben alles in huis voor een geslaagde borrel. Vriendelijke medewerkers die je op je wenken bedienen. Trendy borrelhapjes en natuurlijk ook de oude vertrouwde bitterballen!

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag is ons café hét ontmoetingspunt voor collega’s en vrienden. Lekkere hapjes en altijd verschillende soorten bier! Loop gewoon eens binnen en kom de sfeer proeven. Na het winkelen, het werk of een cultureel dagje Den Bosch.

Je eigen tapje in het café

Een eigen tapje tijdens de borrel? Ook dat kan bij Café Zomers & Zomers. Geniet met je vrienden of collega’s van je zelfgetapte biertjes! Bel of mail ons voor meer informatie of een reservering.

Bedrijfsborrels en borrelarrangementen

Wil je wat extra’s doen of vooraf weten wat het gaat kosten? Dan hebben wij een aantal leuke borrelarrangementen of je eigen biertapje. Ze zijn daarom ideaal voor de bedrijfsborrel. Op reservering gaan we voor borrels ook buiten onze normale openingstijden open! Bekijk onze borrelarrangementen en borrelhapjes.

Dagje actief Den Bosch

Onze borrelarrangementen zijn ook te gek als afsluiter van je bedrijfsuitje of teamuitje. Wij werken samen met evenementenbureau DoeDenBosch. Hier boek je de leukste binnen- en buitenactiviteiten. Kijk op doedenbosch.nl voor spannende citygames, sportieve uitjes en creatieve workshops.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Impressie